Със заветите на Левски Атака тръгва към Европарламента. Лично лидерът

...
Със заветите на Левски Атака тръгва към Европарламента. Лично лидерът
Коментари Харесай

За повече евросубсидии се борят кандидатите на Атака

Със заветите на Левски " Атака " потегля към Европарламента. Лично водачът на партията показа лидера на листата Георги Димов кадър на партията на Татяна Дончева Движение 21.

Той и останалите в листата са определени посредством кастинга на партийната телевизия измежду близо 50 искащи да пазят полезностите на родните националисти в Брюксел.

Според Сидеров има омерзение измежду хората поради политическата класа. Лидерът на " Атака " е удовлетворен, че дава път на младите и прикани другите партии също да последват образеца му.

Димов щял да желае преразглеждане на контракта ни за присъединение към Европейски Съюз. Идеята е да получаваме повече средства от общността. Може евродепутатът да желае преразглеждане и на регламента, разгласи националистът. Според него получаваме трохи в селското стопанство спрямо френския фермер.

Искаме ще бъдем конкурентни, а сега е " все едно е съревнование на сакат крайник " , проучва водачът на " Атака ", който е уверен, че еврофондовете са доста ниски за България. В същото време Волен Сидеров е неудовлетворен, че Европейски Съюз дава 11 милиарда евро на фашистката хунта в Украйна и 6 милиарда евро на Ердоган.

" За България идват трохи " , посочи водачът на националистите.
 С двама или трима евродепутати Симеонов ще е удовлетворен
С двама или трима евродепутати Симеонов ще е удовлетворен

Не била негова виновността патриотите да са раздели за евровота

Атакистите ще се борят и за отпадане на глобите против Русия. Логото на акцията е заимствано от Апостола, който споделя: " Ние непознатото не щем, своето не даваме. " Атакистите потеглят в акцията с мотото: " Да си вземем своето от Европейски Съюз ".

Георги Димов показа, че имал разминаване с Движение 21 във връзка с политиката за Русия. Според него отпадането на глобите против Русия е значимо за развиването на стопанската система за страната ни. Той се разгласи за уравновесена политика.

Димов ще се бори страната ни да не е в блатото на евролиберализма , тъй като не желае да вижда тихото обезсърчение, в което страната ни умира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР