Със затоплянето на времето и страстите в романтичното риалити Ергенът

...
Със затоплянето на времето и страстите в романтичното риалити Ергенът
Коментари Харесай

Какви любовни интриги предстоят в Ергенът?

Със стоплянето на времето и пристрастеностите в сантименталното риалити " Ергенът " стават все по-горещи. Все по-малко пък са претендентките за сърцето на пианиста Евгени Генчев, който в епизодите през тази седмица ще е изправен пред провокации.

Тази вечер следва следващата групова среща. Пет от девойките ще отидат на гроздобер, който би трябвало да свърже Евгени със спомените му от детството. Свирепата конкуренция сред тях ще трансформира приятното прекарване в рискова конкуренция.

Вечерният коктейл също ще е предизвикателство за нежната душа на пианиста. Първо една дама ще заяви ненадейно свое решение благодарение на водещия Наум Шопов, а по-късно случай с Валерия ще стане причина за една от най-шумните разпри в имението от началото на сезона.

В четвъртък, 20 април, следва да забележим най-екстремната и заредена с адреналин самостоятелна среща досега в българското издание на " Ергенът ". Междувременно груповото предизвикателство в имението ще даде опция на една дама за необезпокоявано време уединено с Евгени.

И двете Церемонии на розата тази седмица ще са изпълнени напрегнато и даже непредвидени обрати. Защото в четвъртък отпадналата участничка ще има опция да направи поврат в развиването на цялото шоу, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР