Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са

...
Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са
Коментари Харесай

Калин Стоянов назначи нови директори на полицията в Благоевград, Пазарджик и Пловдив

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са назначени нови шефове на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Благоевград, Пазарджик и Пловдив.



Министърът персонално показа Георги Чергов, доскорошен началник на Междуведомствения координационен център за противопоставяне на контрабандата и надзор на придвижването на рискови артикули и товари пред състава на ОДМВР-Пловдив.

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, доскорошен шеф на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил. Той беше показан от заместник-министър Кирил Ценкин.

В ОДМВР - Пазарджик заместник-министър Стоян Темелакиев показа Даниел Луков, доскорошен шеф на отдел в Главната дирекция за битка с проведената престъпност.

Кадровите промени са подхванати с оглед ефикасното осъществяване на целите в активността на Министерство на вътрешните работи по линия на пътната сигурност, противопоставяне на престъпността в дребните обитаеми места, трафика и разпространяването на опиати, мигрантския напън, както и въз основата на разбор на резултатите на дирекциите досега.

В Бургас поста на началник на регионалната дирекция на министерството през днешния ден напусна Калоян Калоянов, който ще напусне и системата на Министерство на вътрешните работи.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР