Със заповеди на министър-председателя за заместник областни управители в Областна

...
Със заповеди на министър-председателя за заместник областни управители в Областна
Коментари Харесай

Областният управител определи ресорите на своите заместници

Със заповеди на министър-председателя за заместител регионални шефове в Областна администрация Бургас са назначени Пламен Янев и Тодор Иванов, които към този момент встъпиха в служба.

Тодор Иванов e приключил две магистратури – машинен инженер по специалността " Транспортна техника и технологии “ и " Индустриален мениджмънт “ във Факултета за немско инженерно образование и индустриален мениджмънт в Техническия университет София. Като заместител регионален шеф господин Иванов ще дава отговор за провеждането на държавната политика в региона на защитата, превоза и известията, осведомителните технологии, културата, енергетиката, физическото образование и спорта, околната среда, както и ще реализира общ надзор върху активността на дирекция " Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “. Тодор Иванов заема позицията на заместител регионален шеф от квотата на Политическа партия " ИТН “.

Пламен Янев също е магистър по стопанска система. Завършил е магистратура " Застраховане “, има две бакалавърски степени " Застраховане и обществени действия “ и " Стопански и финансов надзор “ от Стопанска академия " Димитър А. Ценов “ в Свищов. Като заместител регионален шеф господин Янев ще дава отговор за провеждането на държавната политика в региона на обществените финанси, обществената политика, образованието и науката, опазването на здравето, стопанската система и туризма, развиването на растениевъдството и отглеждането на животни, както и ще реализира общ надзор върху активността на Дирекция " Административно-правно обслужване, финанси и ръководство на собствеността “. Пламен Янев заема позицията на заместител регионален шеф от квотата на Политическа партия " Продължаваме промяната “.

Със заповеди на премиера от петък (21.01.2022) постовете на заместител регионални шефове освободиха Божан Божанов и Асен Бонджев, които бяха назначени от служебното държавно управление.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР