Със заповед на Столична регионална здравна инспекция, след извършване на

...
Със заповед на Столична регионална здравна инспекция, след извършване на
Коментари Харесай

Софиямед възстановява нормалния си режим на прием и лечение на пациенти

Със заповед на Столична районна здравна ревизия, след осъществяване на всички техни наставления за карантина, изолираност на личен състав, стерилизация и други разпоредени ограничения БЛОК 1 на УМБАЛ „ Софиямед “ от на следващия ден ще действа обикновено и ще приема пациенти за лекуване. Заповедта визира и активността на ДКЦ „ Софиямед “-БЛОК 1, който също възобновява естествения си режим на работа.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1913
Това написа в публично известие от пресцентъра на УМБАЛ „ Софиямед “, което публикуваме без редакторска интервенция:

"Под карантина със Заповед на способените институции остава Клиника по "Вътрешни заболявания и хепатогастроентерология "-която скоро също ще възобнови естествената си активност по банкет и лекуване на пациенти, както и секторът, в който е настанен за лекуване пациентът с позитивна проба за наличиние на ковид.

УМБАЛ "Софиямед ": Работим в посока в най-кратки периоди да подновим приема на пациенти

Благодарим на всички наши пациенти, избрали да се лекуват на територията на лечебното заведение за търпението и разбирането.

Благодарим и на нашия екип, който за следващ път показва пред обществеността, че дългът ни на медици стои над всичко.

За следващ път демонстрирахме и че сме виновни и че участваме наедно с общински, държавни и други лечебни заведения в битката с ковид ", приключва известието.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1913  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР