Със заповед на ректора на Техническия университет в София проф.

...
Със заповед на ректора на Техническия университет в София проф.
Коментари Харесай

Техническият университет в София обяви първото класиране на кандидат-студентите

Със заповед на ректора на Техническия университет в София проф. Иван Кралов бе оповестено първото класиране на кандидат-студентите, признати за образование в бакалавърските специалности за образователната 2020/2021 година. Това заяви пресцентърът на висшето учебно заведение.

Класираните по първо предпочитание кандидат-студенти би трябвало да се запишат от 7 до 10 юли - по специалности в съответния факултет, всеки ден от 8.30 до 16.30 часа. Записването е дефинитивно с дипломата-оригинал и с ксероксно копие, с четири фотоси и персонална карта, след импортирана държавна такса за образование за зимния учебен срок на образователната 2020/2021 година.

Таксата се заплаща на постерминал в образователен блок 1, в Ректората на ТУ-София, на етаж 3, стая 1337. Личните картони за записването и студентските уверения се получават гратис от съответната факултетна канцелария, а студентските книжки се купуват от книжарниците в региона на ТУ-София.

Класираните по първо предпочитание могат да се запишат, като подадат декларация, че желаят да останат в специалността , за която са признати и няма да вземат участие във второто класиране. Желаещите да вземат участие във второто класиране оставят в съответния факултет дипломата си оригинал и изчакват да бъдат прекласирани. При него те резервират класирането си или се прекласират напред към по-желаните специалности.

Некласираните на първото класиране кандидат-студенти чакат второто класиране, без да подават никакви документи.

Второто класиране в Техническия университет ще бъде оповестено на 13 юли , а записването на признатите студенти от него ще е от 14 до 17 юли.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР