Със заповед на премиера Бойко Борисов от длъжността зам.-министър на

...
Със заповед на премиера Бойко Борисов от длъжността зам.-министър на
Коментари Харесай

Красимир Ципов е освободен от поста зам.-министър на вътрешните работи

Със заповед на премиера Бойко Борисов от длъжността зам.-министър на вътрешните работи е освободен Красимир Ципов. Той ще постави клетва като депутат от ГЕРБ, откакто Централната изборна комисия към този момент го разгласи за народен представител предходната седмица.

Ципов е идващият в листата на ръководещата партия след Снежана Дукова, която умря след дълго боледуване. Той е правист по обучение и депутат още от първия мандат на Борисовата групировка. На последните избори обаче не влезе в Народното събрание и стана зам.-министър на вътрешните работи. Заемаше същата служба и когато вътрешен министър бе Румяна Бъчварова.

Още от сформирането на настоящето Народно заседание и ръководещи, и съпротива признават, че юристите измежду депутатите са извънредно малко. Преди три месеца един от тях – Данаил Кирилов, който оглавяваше правната комисия и постоянно оферираше спорни законодателни промени в качеството си на народен представител от ГЕРБ, напусна Народното събрание, с цел да стане правосъден министър на мястото на Цецка Цачева, подала оставка поради "Апартаментгейт ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР