Със заповед на министъра на правосъдието Цецка Цачева, считано от

...
Със заповед на министъра на правосъдието Цецка Цачева, считано от
Коментари Харесай

Габриела Козарева е новият шеф на Агенцията по вписванията

Със заповед на министъра на правораздаването Цецка Цачева, считано от през днешния ден, 20 август 2018 година, на поста изпълнителен шеф на Агенцията по вписванията е назначена Габриела Козарева. Тя заема мястото на Зорница Даскалова, която в петък подаде молба за освобождение от заеманата от нея служба.
Габриела Козарева е магистър по право от Софийския университет СУ „ Св. Климент Охридски”. От февруари 2018 година до в този момент Козарева е била изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия. Тя има над десетгодишен управнически, административен и професионален опит в областта на бизнеса и комерсиалното право. Била е шеф на Дирекция „ Спортна инфраструктура и ръководство на държавното участие” в Министерство на младежта и спорта от май 2015 година до май 2017 година Заместник-министър в Министерството на младежта и спорта е от май 2017 година до февруари 2018 година
Преди това Габриела Козарева е била съветник в частния бизнес и правосъден асистент във Върховния Административен съд на Република България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР