Със заповед на министъра на правосъдието Цецка Цачева на поста

...
Със заповед на министъра на правосъдието Цецка Цачева на поста
Коментари Харесай

Назначиха нов шеф на Агенцията по вписванията

Със заповед на министъра на правораздаването Цецка Цачева на поста изпълнителен шеф на Агенцията по вписванията е назначена Габриела Козарева, оповестиха от Министерството на правораздаването.

Тя е магистър по право от Софийския университет СУ „ Св. Климент Охридски”. От февруари 2018 година до момента Козарева е била изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия.

Смяната идва след абсурда с Търговския указател и подадената оставка на предходната шефка.

Сривът на Търговския указател е станал откакто 4 дискови устройства са дефектирали, само че изгубена информация няма, заяви Зорница Даскалова. Тя уточни, че няма да подава оставка, макар настояването на Българска социалистическа партия. Малко по-късно обаче след намесата на премиера тя подаде оставка.

Как сривът на Търговския указател стана проблем на цялата страна

Шефът на Агенцията по вписванията подаде оставка

Търговският указател не работи, сезирани са ДАНС, Министерство на вътрешните работи и прокуратурата

Тя има над десетгодишен управнически, административен и професионален опит в областта на бизнеса и комерсиалното право. Била е шеф на Дирекция „ Спортна инфраструктура и ръководство на държавното участие” в Министерство на младежта и спорта от май 2015 година до май 2017 година Заместник-министър в Министерството на младежта и спорта е от май 2017 година до февруари 2018 година

Преди това Габриела Козарева е била съветник в частния бизнес и правосъден асистент във Върховния административен съд.

Междувременно ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева свика изключително съвещание на Народното събрание на 21 август, съобщи организация „ Фокус”.

По-рано денем Българска социалистическа партия внесе в деловодството на Народното събрание 61 подписа с искане за привикване на изключително съвещание.

Левицата желае депутатите да прегледат план за решение по проблема със застрахователно сдружение "Олимпик " и да изслушат министър-председателя във връзка със срутва на Търговския указател.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР