Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за

...
Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за
Коментари Харесай

Обявен е конкурс за заемане на 165 войнишки длъжности в Сухопътните войски

Със заповед на министъра на защитата е разгласен конкурс за заемане на 165 войнишки длъжности във военни формирования на Сухопътните войски в гарнизоните София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Плевен, Карлово, Казанлък, Благоевград, Враца, Асеновград, Белене, Пловдив, Смолян, Свобода и Мусачево.

До 10 март 2020 година претендентите, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения, би трябвало да подадат персонално документално заявление за приемане на военна работа до командирите на военните формирования посредством структурите на Централното военно окръжие. Конкурсът ще се организира за времето от 7 май до 3 юни 2020 година и включва изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

Новоназначени военнослужещи в Сухопътните войски поставиха клетва

Във военно формирование 28610 – София са оповестени 10 вакантни войнишки длъжности за експерти по информационни системи и мрежи, водачи, радиотелефонисти, топогеодезисти и други

30 са оповестените вакантни войнишки длъжности във военните формирования на Втора механизирана бригада в градовете Стара Загора, Хасково и Ямбол. Там се търсят автоматчици, механик-водачи на МТЛБ, мерачи, радиотелефонисти, химик-разузнавачи и други

Във военните формирования на 61-ва механизирана бригада в Карлово и Казанлък са оповестени 50 войнишки длъжности за механик-водачи на БМП, автоматчици, водачи, радиотелеграфисти и други

10 са оповестените вакантни войнишки длъжности във военните формирования на Единния център за начална военна подготовка в Плевен.

Във военните формирования на Бригадното командване в Благоевград и Враца са оповестени 10 войнишки длъжности, във формированията на 4-ти Артилерийски полк в Асеновград и Ямбол - също 10. Във военните формирования на 55-и инженерен полк в Белене и Пловдив са оповестени 20 войнишки длъжности за сапьори, оператори по заличаване на невзривени муниции, електротехници и други В Алпийския полк в Смолян са оповестени 10 войнишки длъжности, във военно формирование 42 600 – Мусачево - 8, във военно формирование 24 620 – Свобода – 7.

Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи са посочени в обявата, оповестена през днешния ден, 4 февруари 2020 година, в рубриките „ Документи “ - „ Обяви и състезания “ в интернет страницата на Министерството на защитата.

Все повече искащи да постъпят в Българската войска

Освен на посочените в обявата телефони, претендентите за присъединяване в състезанието могат да получат спомагателна информация и на телефона на националната акция „ Бъди боец “: 0700 20 407, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР