Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за

...
Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за
Коментари Харесай

ВМА търси 25 лекари

Със заповед на министъра на защитата е разгласен конкурс за 25 вакантни длъжности във Военномедицинска академия (ВМА) за приемане на военна работа на лица, приключили цивилен висши учебни заведения в страната и в чужбина, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.Обявените места са за лекари, като има свободни позиции в няколко клиники – в София, Варна и Пловдив, написа Пик.

Търсят се и медици за медицински пунктове на няколко военни формирования в страната. Минималното обучение и подготовка, които би трябвало да имат претендентите, е магистър-лекар. За една от позициите се изисква и добита компетентност " Гастроентерология ".

Конкурсът ще се организира на два стадия - изпит по физическа подготовка по Единния армейски тест и събеседване с претендентите. Заявления за присъединяване се подават персонално и документално до началника на ВМА посредством структурите на Централно военно окръжие до 31 януари 2020 г.Сред условията за претендентите са: да имат обучение, съответстващо на условията на длъжността; да не са по-възрастни от 40 години; да са годни за военна служба; да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент, без значение от реабилитацията и против тях да няма формирано наказателно произвеждане за съзнателно закононарушение от общ характер; да нямат друго гражданство; да не са освобождавани от военна работа заради наложено дисциплинарно наказване " уволняване " и други

На военна работа могат да се одобряват и лица, изпълнявали военна работа (кадрова военна служба), които дават отговор на изискванията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР