Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за

...
Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за
Коментари Харесай

Обявен е конкурс за попълване на 100 вакантни длъжности във Военноморските сили

Със заповед на министъра на защитата е разгласен конкурс за попълване на 100 вакантни матроски (войнишки) длъжности във Военноморските сили.

Обявените свободни места са във военните формирования във Варна, Бургас, Сенокос (община Балчик), Приселци (община Аврен). Търсят се охранители, водачи, радиотелеграфисти, механици, електромеханици и други Сред условията към претендентите са да имат българско поданство, приблизително или по-високо обучение, да са годни за военна работа, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент. Към датата на приемане на военна работа претендентите би трябвало да са не по-възрастни от 28 година

В период до 18 октомври 2019 година претендентите би трябвало да подадат персонално документално заявление, както и всички нужни документи, до командира на Военноморските сили посредством структурите на Централното военно окръжие (ЦВО) по непрекъснат адрес на местоживеене.

Конкурсът ще се организира по график от 5 до 7 ноември 2019 година Той включва тест за обща просвета, изпит за установяване на физическата валидност и събеседване, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата.

Информация за всички оповестени вакантни длъжности във Военноморските сили, изискванията и периодите за кандидатстване може да намерите в интернет страницата на Министерството на защитата, рубрики „ Документи “ – „ Обяви и състезания “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР