Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за

...
Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за
Коментари Харесай

Обявен е конкурс за заемане на 64 вакантни войнишки длъжности в Националната гвардейска част

Със заповед на министъра на защитата е разгласен конкурс за заемане на 64 вакантни войнишки длъжности в Националната гвардейска част в София. Обявени са 50 вакантни длъжности за „ гвардеец “, 12 - за „ младши водач “ и по една вакантна служба за " редови войник, номер от план " и " охранител ".

Кандидатите за приемане на военна работа в състава на Националната гвардейска част би трябвало да подадат заявление до нейния пълководец и нужните документи до 8 май 2019 година посредством структурите на Централното военно окръжие по непрекъснатия си адрес на местоживеене.

Конкурсът ще се организира на 29 и 30 май 2019 година в Националната гвардейска част (в гр. София, бул. „ Асен Йорданов “ № 2). Той включва премерване на антропометричните данни на претендентите за гвардейци, към които има в допълнение условие да са с растеж 175 см. - 185 см., изпит по физическа подготовка, тест за обща просвета и събеседване. Изпитът по физическа подготовка на претендентите ще се организира посредством установяване на качествата им за мощ (лицеви опори и коремни преси), експедитивност (бягане совалка 10х10 м.) и устойчивост (крос 1000 м.). Тестът за обща просвета включва 100 въпроса, като за всеки верен отговор на въпрос се дава по една точка.

Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи са посочени в обявата за състезанието, оповестена в интернет страницата на Националната гвардейска част на адрес: https://www.guards-bg.com/index.php/news-archive/1023-obyava-za-provezhdane-na-konkurs-za-voinishki-dlazhnosti.

Освен на посочените в обявата телефони, претендентите за присъединяване в състезанието могат да получат спомагателна информация по време на осведомителните тържища в границите на акцията „ Бъди боец “ и на единния народен телефон: 0700 20 407.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР