Със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев

...
Със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев
Коментари Харесай

Изненада: Христо Йовов и Гошо Гинчев с високи постове

Със заповед на министъра на младежта и спорта Красен Кралев са назначени нови членове на Управителния съвет на Държавно дружество "Български състезателен тотализатор " (ДП БСТ) в следния състав:

Любомир Стефанов Петров - изпълнителен шеф, Людмила Костова Петкова, Христо Георгиев Йовов, Валентин Страхилов Точев, Гошо Петков Гинчев.

На първото си съвещание новоизбраните членове на УС ще изберат ръководител.

По взаимно единодушие са прекъснати договорите на членовете на досегашния Управителен съвет на Държавното дружество "Български състезателен тотализатор " в състав:

Дамян Георгиев Дамянов - изпълнителен шеф, Живко Атанасов Вангелов - ръководител на УС, Константин Любомиров Баджеков, Белчо Бойчев Иванов, Горяна Григорова Тодева.

Новите членове на Управителния съвет на Директива за птиците БСТ са назначени, считано от датата на заповедта на министъра на младежта и спорта до края на мандата на Управителния съвет, който изтича на 25-ти ноември 2020г.

С цел обезпечаване на последователност на двата екипа и поради големия опит, който има, на досегашния изпълнителен шеф на Директива за птиците БСТ Дамян Дамянов му е препоръчано и той е приел да бъде назначен като съветник на новоназначения Управителен съвет на Българския състезателен тотализатор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР