Със заповед на министър Весела Лечева от 12 януари 2023

...
Със заповед на министър Весела Лечева от 12 януари 2023
Коментари Харесай

Държавата с важно решение за стадион Георги Аспарухов

Със заповед на министър Весела Лечева от 12 януари 2023 година Министерството на младежта и спорта с присъединяване на Областна администрация на област София основава комисия, която да изготви план на предложение до министъра на младежта и спорта за възлагане на концесия на обект " Спортен комплекс за професионален и всеобщ спорт " Георги Аспарухов ", гр. София.

Комисията би трябвало да провежда и организира подготвителни дейности, регламентирани в Закона за концесиите, в това число планове на обявления за разкриване на процедура и на документи за концесията.

При провеждането на подготвителните дейности по Закона за концесиите комисията би трябвало да изготви и показа на министъра на младежта и спорта нужната планова документи за възлагане по реда на Закона за публичните поръчки, правенето на юридически, механически и финансово-икономически разбор на концесията.

Проектът за концесия на обект " Спортен комплекс за професионален и всеобщ спорт " Георги Аспарухов ", гр. София, е включен в Плана за деяние за държавните концесии за интервала 2021-2027 година

Той е утвърден от Министерския съвет на 17 февруари 2021 година
 Ръководството на Левски даде пояснение на почитателите си
Ръководството на Левски даде пояснение на почитателите си

Ето за какво няма да се излъчва инспекцията с Ал Насър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР