Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник министър

...
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник министър
Коментари Харесай

Чавдар Маринов е освободен от длъжността заместник министър на земеделието, храните и горите

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместител министър на земеделието, храните и горите е освободен Чавдар Маринов, оповестяват от Министерски съвет.

Освобождаването на Маринов от поста става по предложение на министър Десислава Танева. Причината са проблеми, закъснение и неточности в регистъра за биологичните производители, което от своя страна подлага под риск заплащанията, които през май месец би трябвало да бъдат изплатени по размер 11,,Биологично земеделие ” на производителите на биологична продукция. Въвеждането на данните в биорегистъра продължава повече от 6 месеца и грешките в него още не са изчистени.

Тази заран той изясни, че министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева е срещу това, че той е от сектора. Министър Танева изиска неговата оставка в разгара на рецесията поради COVID-19.

Той разяснява, че в петък Танева му се е обадила и го е предиздвикала да взе участие в телевизионно изявление на тематика търговски вериги, а той от своя страна декларирал, че присъединяване му няма общо с тематиките и ограниченията, които би трябвало да следваме.
„ Тя постоянно е изразявала мнението, че аз съм комплициран от сектора и тя е срещу това “, изясни той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР