Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на

...
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на
Коментари Харесай

Бойко Борисов назначи Чавдар Маринов за зам.-министър на земеделието



Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на земеделието, храните и горите е назначен Чавдар Маринов.

Чавдар Маринов е приключил Тракийския университет в гр. Стара Загора със компетентност „ Животновъдство “, има и добита образователно-квалификационна степен „ магистър “ по компетентност „ Финансов мениджмънт и маркетинг “ от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси в София. В интервала 2007-2017 година е заемал редица експертни длъжности в Държавен фонд „ Земеделие “ и Министерството на земеделието и храните. От 2018 година е изпълнителен шеф на Българката асоциация на организациите на производители на плодове и зеленчуци.

Ресорът на Чавдар Маринов като заместник-министър ще бъде обвързван с реализирането и осъществяването на националната политика и политиката на Европейски Съюз в региона на растениевъдството и биологичното производство; ръководството на активността на риска и рецесиите, ориентирана към противопоставяне и компенсиране на вреди при неподходящи климатични събития.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР