Със заповед на кмета Огнян Ценков се забранява ползването на

...
Със заповед на кмета Огнян Ценков се забранява ползването на
Коментари Харесай

Забраниха за ползване водните площи и плажовете на територията на община Видин

Със заповед на кмета Огнян Ценков се не разрешава използването на водните площи и плажовете за летния сезон на 2019 година  в гр. Дунавци, с. Антимово, с. Гомотарци, с. Кошава, с. Сланотрън, с. Кутово и всички други водни площи по поречието на река Дунав, както и на тези, които се намират и минават през територията на обитаемоте места от Община Видин.
Забраната се постанова заради обстоятелството, че те не дават отговор на условията на Наредбата за водноспасителна активност и обезопасяване на водните площи, за осигуряване  сигурността на хората и попречване на произшествия. Водните площи и плажовете не са обезопасени според условията на член 10, алинея 1 и алинея 2 от цитираната Наредба.
Настоящата заповед е изпратена на кметовете и кметските наместници за осъществяване, на детските градини, учебните заведения и Регионално ръководство на образованието за сведение. Уведомени са също Регионална здравна ревизия - Видин, Басейнова дирекция „ Дунавски регион “, гр. Плевен и на Областния съвет на Български червен кръст – Видин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР