Със заповед на кмета на Видин Цветан Ценков от днес

...
Със заповед на кмета на Видин Цветан Ценков от днес
Коментари Харесай

Общинският пазар във Видин от днес възобновява дейността си

Със заповед на кмета на Видин Цветан Ценков от през днешния ден се възобновява активността на локалното пазарище, оповестяват от общината.

Решението за затварянето му от 19 март бе част от превантивните ограничения, които община Видин предприе по отношение на битката против разпространяването на COVID-19 и в изискванията на оповестеното изключително състояние в цялата страна. В заповедта е посочено още, че шефът на общинското дружество "Пазари и паркинги " би трябвало да сътвори организация за спазването на противоепидемичните ограничения, като не се позволява скупчване на хора.

Извършват стерилизация на пазар "Иван Вазов "

Нарежда се и да се прави еднопосочно придвижване на територията на Общинския пазар, а по този начин също - и следен достъп на клиентите. Необходимо е да се съблюдава отдалеченост от най-малко два метра сред продавачите, които наложително би трябвало да носят защитни средства. Ще се прави и ежедневна стерилизация на пазара във Видин, а наемателите на общински обекти не трябва да позволяват вторично замърсяване на предлаганите храни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР