Със заповед на кмета на Видин Огнян Ценков е забранено

...
Със заповед на кмета на Видин Огнян Ценков е забранено
Коментари Харесай

Във Видинска община е забранено ползването на водните площи и плажовете през летния сезон

Със заповед на кмета на Видин Огнян Ценков е неразрешено използването на водните площи и плажовете в гр.Дунавци, с.Антимово, с.Гомотарци, с.Кошава, с.Сланотрън, с.Кутово през летния сезон. Това оповестяват от общината.

В заповедта е посочено, че възбраната се отнася и до всички други водни площи по поречието на река Дунав, както и на тези, които се намират и минават през територията на обитаемоте места от община Видин.

Причина за възбраната е, че посочените в заповедта водни площи и плажове не дават отговор на условията на Наредбата за водноспасителната активност и обезопасяването на водните площи, за обезпечаване сигурността на хората и попречване на произшествия. Същите не са обезопасени, според условията на Наредбата.

Със заповедта са осведомени кметовете и кметските наместници в обитаемоте места от общината, ръководителите на детските градини, учебните заведения и Регионално ръководство на образованието, шефа на Регионална здравна ревизия - Видин, Басейнова дирекция "Дунавски регион ", гр. Плевен и БЧК - Видин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР