Със заповед на кмета на Радомир Пламен Алексиев е въведено

...
Със заповед на кмета на Радомир Пламен Алексиев е въведено
Коментари Харесай

Въведоха воден режим във високата зона на Радомир

Със заповед на кмета на Радомир Пламен Алексиев е въведено режимно водоснабдяване във високата зона на града. Това оповестиха от общината, предава Българска телеграфна агенция. Мярката се постанова поради понижаване дебита на водоизточниците за питейно-битово водоснабдяване.

„ След прекъсване на крана от язовир „ Студена " в местността „ Крапец " се постанова ние да подаваме вода за пречиствателната станция в Батановци, която е на цялото ВиК – Перник ”, разясни кметът на Радомир Пламен Алексиев. По думите му от Радомир се подава вода и на махала „ Андрейна " в Батановци, на село Копаница и махала „ Арбанас " преди града.

Живеещите във високата зона на Радомир имат вода от 05.00 ч. до 23.00 ч. всеки ден. Водоподаването се прекратява през нощта от 23.00 ч. до 05.00 ч. В случай на задълбочаване на рецесията режимът ще бъде изменен, предизвестяват от общината.

Пламен Алексиев е забранил и използването на питейна вода за напояване, поливане на зелени площи, миене на улици, тераси,моторни транспортни средства и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР