Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров,

...
Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров,
Коментари Харесай

Поетапно възстановяват дейността на детските ясли и градини

Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, считано от 26 май (вторник) се възвръща активността на четири общински детски градини: Детска градина № 4 „ Бреза “, Детска градина № 10 „ Светлина “, Детска градина № 11 „ Загоре “ и Детска градина № 33 „ Люляк “.

 

Всички останали общински забавачници- детски градини и детски ясли, ще посрещнат своите ученици на 1 юни.

 

Директорите на детските заведения ще осъществят авансово нужните строги санитарно-хигиенни действия, както и ще основат и вкарат организация на работа по отношение на характера на съответното заведение, при прецизно съблюдаване на указаните от Mинистерство на опазването на здравето и Mинистерство на образованието и науката правила. Ще бъдат създадени вътрешни правила за образуване на активността на детското заведение и възобновяване приема на деца в изискванията на COVID-19.

 

Всички родители ще би трябвало да попълнят Декларация „ Информирано единодушие “, преди връщането на детето в детското заведение.

 

Контролът по осъществяване на заповедта е предоставен на отрасловия зам.-кмет-Иванка Сотирова.

Образец на Декларацията „ Информирано единодушие “ е наличен на уеб страницата на локалната администрацията, в секция Обявления.

 

(https://www.starazagora.bg/uploads/pages/informirano_saglasie.pdf )

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР