Със започването на Новата година стартира и късмета за представителите

...
Със започването на Новата година стартира и късмета за представителите
Коментари Харесай

Тези зодии ще се радват на страхотен късмет през 2018-а

Със започването на Новата година започва и шанса за представителите на някои зодии. Те ще реализират задачите си съвсем без никакви старания, ще се радват на любовта на околните си и ще покоряват върховете, които си наумят. И всичко това, тъй като 2018 е тяхната година и птичето на шанса каца на рамото им още през цялото време. Определено 2018 година ще бъде доста добра и късметлийска за тези зодии:

Близнаци

На път сте да откриете най-сетне любовта на живота си. Буквално през тази година ще се спънете в нея. Човекът,с който ще се срещнете, ще преобърне живота ви на 360 градуса от позитивна страна. Вие сте спокойни, отпочинали и мислите ви са настроени на любовна вълна. Именно това вижда Вселената и е подготвена да ви изпрати по този начин мечтаната сродна душа. Бъдете отворени към света и не забравяйте да обръщате внимание на знаците. Годината за вас е сполучлива.

Везни

Това което очаквате да ви сполети през тази година ще бъде най-голямата наслада освен за вас, само че и за фамилията ви. Това е новината, че ще се появи бебе в живота ви. Някои ще станат майки, татковци, а други баба и дядо, зависи от обстановката. Човекът, с който сте, разчита единствено на вас, тъй че не го разочаровайте.

Овен

От усилената работа и фантазиите, които имате за живота, ще получите позитивни вести и достижения. Предстоят ви доста страсти и хонорари за труда ви. Годината за вас е мощна, обещаваща и ще постигнете дълго чаканите си цели. Упоритостта ви ще бъде възнаградена и за следващ път ще си докажете, че вървите в вярната посока.

Лъв

За вас годината е финансово обещаваща. Ще ви сполети огромен шанс и даже можи би ще се сдобиете с парцел. Възможно е да започнете нова работа, само че тя ще бъде по-добра от предходната и по-добре платена. Друг вид за царете на зодиака е да стартират личен бизнес. Ако имате такава концепция, в този момент е моментът да я осъществите.

тагове зодии шанс 2018 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР