Със запалване на светлините на коледната елха в центъра на

...
Със запалване на светлините на коледната елха в центъра на
Коментари Харесай

Гледайте на живо! Палят светлините на коледната елха във Враца /снимки и видео/

Със запалване на светлините на коледната елха в центъра на Враца през днешния ден стартира програмата на общината по отбелязването на Коледните и Новогодишните празници.
Началото на празничните прояви даде кметът на Враца Калин Каменов, а коледното дърво, украсено с десетки лампички и светещи гирлянди, блества в центъра площад „ Христо Ботев “.
Музикални осъществявания и фойерверки са част от програмата, която ще повдигне коледния дух на врачани. Жителите и гостите на града и тази година ще могат да посетят празничния базар на площада и да опитат разнообразни лакомства и напитки. Сред заниманията е и ледената пързалка, на която ще могат да се радват и дребни, и огромни. Съоръжението ще работи всеки ден от 10 до 22 часа.
На 16 декември пък ще се организира празник на врачанските виновност, ракии и мезета, а на 24 и 25 декември децата за поредна година ще могат да се срещнат и с Дядо Коледа. Тържествата ще продължат до 31 декември, когато е общоградското посрещане на новата 2018 година. Гледайте онлайн запалването на светлините на Коледната елха във Враца.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР