Със своя заповед кметът на община Благоевград Илко Стоянов определи

...
Със своя заповед кметът на община Благоевград Илко Стоянов определи
Коментари Харесай

Определени са местата за лепене на предизборни афиши в Благоевград по повод предстоящите парламентарни избори

Със своя заповед кметът на община Благоевград Илко Стоянов дефинира местата, на които е разрешено слагането на пропагандни материали по отношение на идните избори за народни представители, планувани за 2 октомври 2022 година

Разрешено е да се пропагандира с плакати на афишниците пред Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ и пред зала „ 22 септември “, на парапета на подземния гараж при Регионален здравен център и подпорната стена на ул. „ Шар планина “ (до постройката на ОДБХ). Сред позволените места са още подпорната стена на Целодневна детска градина №8 „ Вечерница “, която се намира на ул. „ Григор Пърличев “ (зад РЗИ), стените на подлеза в ж.к. „ Струмско “ и подпорните колони на мостове в общината.

Забранява се унищожаването и заличаването на пропагандни материали, сложени по избрания в Изборния кодекс ред, до привършване на изборите, както и публикуването и излъчването на анонимни материали, свързани с предизборната акция.

Съгласно напътствията, в период до 7 дни след изборния ден, партиите, обединенията, локалните обединения, инициативните комитети следва да отстранен поставените от тях пропагандни материали.

Извън времето за осъществяване на предизборната акция (от датата за насрочване на изборите на изборите за народни представители – 01 август 2022 година до началото на предизборната акция – 02 септември 2022 г.) се не разрешава слагането на предизборни пропагандни материали.

Община Благоевград моли жителите да съблюдават всички условия и да бъдат употребявани единствено разрешените в Заповедта места за слагане на пропагандни материали!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР