Със своя ултра елегантен дизайн, мощна батерия, голям дисплей и

...
Със своя ултра елегантен дизайн, мощна батерия, голям дисплей и
Коментари Харесай

Предварителните продажби на OUKITEL K8 с цена $127,99, а 14 късметлии ще имат 50% отстъпка

Със своя ултра грациозен дизайн, мощна батерия, огромен екран и страхотна камера, OUKITEL K8 е извънреден смарт телефон. Днес стартираха предварителните продажби на устройството в Banggood. Предлагат се страхотни отстъпки до 50% в това число.
По-точно, от 20-ти до 27-ми август всички консуматори ще могат да закупят смарт телефона при цена едвам $127,99. Това е преференциално, тъй като общоприетата цена на устройството е $159,99. Електронният магазин Banggood инцидентно ще избира по 2 потребителя, на които всеки ден ще възвръща половината сума. Това ще става всеки ден – т.е., 14 късметлии могат да чакат OUKITEL K8 единствено на половин цена.

 OUKITEL K8

Новият смарт телефон незабавно притегля вниманието със своя огромен 6-инчов 18:9 екран с резолюция 2160х1080 пиксела, предпазен със закаленото стъкло Asahi Glass.

Онлайн магазинът Banggood дава огромна отстъпка при предварителната поръчка на смарт телефона. Телефонът краткотрайно се продава на промоционална цена от $127,99. Това е 20% понижение от първичната цена в размер на $159,99. Магазинът предлага и шокираща опция на 14 души за закупуването на OUKITEL K8 при половин цена. Тези консуматори ще бъдат публично оповестени в страницата за предварителни продажби.

OUKITEL K8 е доста на ниска цена и доходоносен с тази цена, изключително като се има поради, че смарт телефонът има мощна 5000 mAh батерия, осигуряваща едно денонощие непрекъсната работа. Той е оборудван с 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск и слот за microSD карти до 256 GB. Използва се процесора MediaTek MT6750T с тактова периодичност 1,5 GHz и графично ядро MaliT860-MP2 GPU. Телефонът предлага двойна съществена камера с резолюция 13+2 мегапиксела (Sony IMX135) с поддръжката на боке резултата. Предната камера е с резолюция 5 мегапиксела и апертура F/2,2.

Промоцията на магазина Banggood по отношение на смарт телефона OUKITEL K8 важи от 20 до 27 август . Нещо повече, всеки има шанса да стане един от късметлиите, който може да получи смарт телефона с 6-инчов екран и 5000 mAh батерия на половин цена. Достатъчно е да последватe формалния линк на Banggood с цел да получите повече информация и да си опитате шанса.
Платено съобщение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР