Със своя независим, уверен и дори агресивен външен вид VW

...
Със своя независим, уверен и дори агресивен външен вид VW
Коментари Харесай

По-мощен Arteon R догодина

Със своя самостоятелен, убеден и даже нападателен външен тип VW Arteon несъмнено прави усещане. Единственото отчаяние обаче е мощността - най-ексклузивната версия на модела разполага единствено с 280 к.с., което наподобява прекомерно непретенциозно на фона на високото съоръжение на конкурентните модели на Audi, BMW или даже Kia. Все отново, от Волфсбург имат вярното решение на този проблем - нов VW Arteon R е твърдо плануван за лятото на 2020-а.

Място за спекулации, несъмнено, не липсва. Очаква се Volkswagen да употребява общоприетото при R-моделите задвижване на четирите колела 4Motion, както и усъвършенствана версия на 2.0-литровия си четирицилиндров мотор, с който е оборудван сегашният Golf R с мощ от 310 к.с. Докато този вид мотор наподобява като единствената опция, с цел да бъдат покрити стандартите за обособяване на нездравословни излъчвания в Европа, надали VW Arteon R с четири цилиндъра ще задоволи клиентите на американския пазар.

Именно затова не е невероятно за Съединени американски щати да бъде показан обособен вид на VW Arteon R с VR6 - в края на краищата, VW може да се похвали с доста опит този вид мотори. Външният тип на дълго чаканата спортна версия е не по-малко конфиденциален. Очакват се огромни въздухозаборници с къси LED дневни светлини, алуминиеви джанти и състезателен бодикит, които да придадат на VW Arteon R дължимия авторитет. Отговорите на всички тези въпроси по отношение на мотора и дизайна би трябвало да бъдат дадени през лятото на 2020-а, когато топ моделът на горния клас на Волфсбург ще бъде показан дружно с фейслифт и ловно комби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР