Със свой указ от 30 юли 2020 г. държавният глава

...
Със свой указ от 30 юли 2020 г. държавният глава
Коментари Харесай

Президентът назначи Кирил Атанасов за свой секретар за връзки с медиите

Със собствен декрет от 30 юли 2020 година президентът Румен Радев назначи Кирил Атанасов за собствен секретар за връзки с медиите, оповестиха от президентството.

Кирил Атанасов е роден през 1981 година, приключва междинното си обучение в 56-о СОУ "Проф. Константин Иречек " през 2000 година. През 2005 година приключва висшето си обучение като бакалавър по Международни връзки в Университета за национално и международно стопанство. Участва в планове и научни проучвания на УНСС и на неправителствени организации в региона на външната политика. Специализира в направлението "Балкански страни " и през 2008 година приключва магистърската стратегия по Международни връзки в УНСС. През 2016 година специализира в курса по "Комуникация и дипломация " на френското Национално висше учебно заведение по администрация (ENA) в Париж.

От 2008 година стартира работа в Администрацията на Президента на Република България и поредно заема длъжностите младши, старши и основен специалист в Дирекция "Връзки с обществеността ". От 2017 година заема поста началник-отдел. Говори британски и употребява испански език.

С декрет от 30 юли 2020 година е назначен за секретар за връзки с медиите на Президента на Република България.

По-рано Радев направи и други промени в президентството - назначи със собствен декрет Бойко Рашков за член на своя Правен съвет.

Считано от 31 юли 2020 година президентът освободи бригаден военачалник Красимир Станчев от длъжността шеф на НСО, неговото място ще заеме полковник Емил Тонев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР