Със своето състояние от над 190 милиона долара, верига ресторанти

...
Със своето състояние от над 190 милиона долара, верига ресторанти
Коментари Харесай

Какъв баща е Гордън Рамзи

Със своето положение от над 190 милиона $, верига заведения за хранене и запаметяваща се роля в кулинарното шоу Hell`s Kitchen, Гордън Рамзи се е потвърдил като сполучлив експерт . А острият език е неговата запазена марка.

Гледайки ги по какъв начин командва готвачите в Кухнята на Ада, несъмнено се питаме какъв е Рамзи отвън обществения облик, който си е построил. А отговорът е - средностатистически родител, който си умира да прекарва време със своите деца.

52-годишният готвач е горделив татко на цели пет деца. През Април Рамзи посрещна на бял свят сина си Оскар, който към този момент е същинска Instagram звезда. Сестра му Тили сътвори и поддържа профил в обществената мрежа, в който разгласява фотоси на четиримесечния сладур.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Oscar Ramsay (@oscarjramsay) на Юни 16, 2019 в 12:03 PDT

На една от последните виждаме Оскар и татко му Гордън, които се излежават блажено на леглото и гледат телевизия . " Недели като тази с баща. ", гласи описанието на фрагмента.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Oscar Ramsay (@oscarjramsay) на Авг 12, 2019 в 5:39 PDT

Повече от ясно е, че Рамзи обича децата и времето, прекарано с тях . То от време на време е и в кухнята на някои от заведенията за хранене му, където побърза да заведе и новородения си наследник дни след изписването. Все отново, след години някой би трябвало да наследи империята му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Oscar Ramsay (@oscarjramsay) на Май 12, 2019 в 8:57 PDT

Засега обаче по-големият му наследник Джак като че ли няма сходно увлечение към кулинарията. С него Гордън има разногласия най-много на тематика обществени мрежи.
 Джейми Оливър, Гордън Рамзи, Волфганг Пук и кой е най-богатият началник готвач
Кой е най-богатият началник готвач

Черпаците са цялостни - дори преливат

Готвачът по никакъв начин не обича някой да му приказва за почитатели и избира да ги назовава просто непознати, с които синът му по-добре да не комуникира, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР