Със страшна сила, в продължение на повече от седмица, във

...
Със страшна сила, в продължение на повече от седмица, във
Коментари Харесай

Фейсбук връща Big Brother през февруари

Със страшна мощ, в продължение на повече от седмица, във Facebook циркулираше покана за кастинг за новия сезон на Big Brother, който би трябвало да се излъчи идния февруари.

Информацията се разпространяваше от страницата Big Brother 2020, която уточняваше, че в новото издание на риалитито звезди ще живеят с елементарни хора и всеки, който желае да се включи в предизвикването може да иде на прослушване през януари.

Само преди няколко месеца обаче продуцентът, който правеше форматът до в този момент, Нико Тупарев, а сега стои зад „ Игри на волята “, съобщи пред медии, че обича Големия брат, само че му е дал малко отмора и идната година няма да го снима. Затова „ Монитор “ потърси Нова телевизия, с цел да ревизира, дали Тупарев не е трансформирал решението си.

От там оповестиха, че ще алармират на обществената мрежа за страницата Big Brother 2020, с цел да смъкват наличието й, а всеки може „ да получи достоверна информация за формата на формалната му страница “ във Фесйбук – Big Brother Bulgaria. От през вчерашния ден страницата, която приканваше за кастинг към този момент не съществува.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР