Със стилна церемония и много настроение в Пампорово беше открит

...
Със стилна церемония и много настроение в Пампорово беше открит
Коментари Харесай

Световен конгрес на ски учителите в Пампорово

Със стилна гала и доста въодушевление в Пампорово беше открит 21-вият международен конгрес на ски учителите. В шоу-програмата участваха над 1100 майстори на белите спортове, които очароваха феновете с уменията си. По писта " Стената " се пусна и звезден тим от български олимпийски и международни първенци. Българска национална телевизия излъчи събитието онлайн.

Пампорово, Чепеларе

За невероятната конюнктура в Пампорово спомогнаха още над 40 гайдари, деца в национални носии, редица ансамбли и музикални реализатори. След шумните пироефекти и красивата заря феновете видяха в нетипични амплоа последната ни олимпийска шампионка Румяна Нейкова, фамозният ни гимнастик Йордан Йовчев, както и девойките от златния ни отбор Ренета Камберова и Снежана Дечева.

Събитието в Пампорово е отлична реклама за изискванията по българските курорти, счита министърът на туризма Николина Ангелкова.

В програмата на конгреса са планувани над 120 извършения, отдадени на другите дисциплини в белите спортове - алпийски ски, сноуборд, ски-бягане, телемарк. " Интерски-конгрес 2019 " е следващото значително спортно събитие, с чието домакинство България се оправя ослепително, показа министър на спорта Красен Кралев.

Социалният аспект също не е пропуснат. Деца от Смолянска област в затруднено финансово състояние ще получат първите си ски-наставления изцяло гратис.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР