Със старта на грипния сезон несъмнено започваме да си задаваме

...
Със старта на грипния сезон несъмнено започваме да си задаваме
Коментари Харесай

Климатикът – оръжие срещу гриповете?

Със старта на грипния сезон безспорно започваме да си задаваме десетки въпроси към нашето лично здраве и това на фамилията ни. Запасяваме се с витамини, имуностимуланти, сортираме облеклата в дрешника и усилваме потреблението на плодове и зеленчуци. Може ли, обаче, климатикът у дома да се окаже мощно оръжие против грипа?

Прахови частици
Фините прахови частици са причина освен за грипни болести, само че също по този начин водят и до утежняване на положението на хора с дихателни и белодробни проблеми. Филтриращата система на LG DELUXE (R32) - DUAL Inverter, обаче, е създадена по този начин, че да улавя праховите частици с размер над 10 μm и да отстранява алергените във въздуха, като домашните акари, с цел да обезпечи по-чиста и по-здравословна среда.

Бактерии
Един от най-често срещаните проблеми е съществуването на бактерии, които в затворена среда се популяризират скорострелно. Климатиците могат да се преборят с бактериите вкъщи, пречиствайки ги изцяло. Доказано е, че йонизаторът на LG ARTCOOL (R32) DUAL Inverter стерилизира на 99% от полепналите бактерии за 60 минути.

Да, несъмнено през по-студените сезони би трябвало да се обличаме по-топло, да одобряваме витамини и да внимаваме, тъй като възможностите да се разболеем не са по никакъв начин дребни. Сред оръжията против гриповете, обаче, безспорно се подреждат и климатиците, а за още по-силна отбрана постоянно можем да разчитаме на пречиствателите за въздух като LGPuriCare, които съумяват да пречистят и най-фините прахови частици, разполагайки с 360º филтрираща система с 6 степени на филтриране.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР