Със средствата от инициативата „Топчовците“ компанията ще подкрепи дейността на

...
Със средствата от инициативата „Топчовците“ компанията ще подкрепи дейността на
Коментари Харесай

Kaufland България дарява над четвърт милион лева за развитието на таланта на българските деца

Със средствата от самодейността „ Топчовците “ компанията ще поддържа активността на фондацията „ Димитър Бербатов “.

Kaufland България подарява 282 726,70 лв. на Фондация „ Димитър Бербатов “ в поддръжка на значимата активност на благотворителната организация и задачата да подкрепя всестранно младите български гении. Средствата бяха събрани в границите на взаимната акция „ Топчовците “, която комерсиалната верига организира в партньорство с Фондацията, като за интервала на самодейността компанията отделяше по 5 стотинки за всеки раздаден футболен воин.

„ Успехът на взаимната ни самодейност е извънреден образец за смисъла на персоналния принос. Гордеем се, че тази акция показва, че развиването на българските деца е задача, към която всички имаме отношение. Благодаря на Фондация „ Димитър Бербатов “ за доверието и опцията да допринесем към тази идея “, показа по време на събитието Стела Първанова, търговски шеф на Kaufland България.

„ За да отгледаш гений е необходим темперамент, дисциплинираност и религия. Но живеем в веществен свят и са нужни и финансови средства – това фамилиите с изявени деца добре го знаят. Вече 10 години работим с всекидневно неизменност, с цел да даваме късмет на повече даровити български деца да гонят максимума на своя капацитет. Щастлив съм, че със съидейници като Kaufland България стигнахме до толкоз доста хора, с които гледаме в една посока – към по-добро бъдеще за децата ни и едно по-успешно и крепко общество “, разяснява Димитър Бербатов, създател на едноименната фондация.

Съвместната благотворителна акция на Kaufland България и Фондация „ Димитър Бербатов “ е част от самодейностите от календара за обществена отговорност на компанията у нас.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР