Със средства, осигурени от републиканския бюджет, Община Сливен е закупила

...
Със средства, осигурени от републиканския бюджет, Община Сливен е закупила
Коментари Харесай

Община Сливен предостави компютъра техника за нуждите на местната полиция

Със средства, обезпечени от републиканския бюджет, Община Сливен е закупила 14 компютъра, 2 принтера и 2 тонера, които през днешния ден даде на Районното ръководство на полицията.
Компютърната техника ще бъде употребена в оперативната работа на органите на реда, както и за доизграждане на системата за видеонаблюение в общината.
На къса гала през днешния ден кметът Стефан Радев връчи дарението на началника на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Сливен основен контрольор Димитър Кикьов.
„ Нека си пожелаем да живеем в по-спокойна и безвредна конюнктура и по-малко произшествия, които да нарушават публичния ред “, сподели пред чиновниците на Министерство на вътрешните работи кметът Радев.
От своя страна гл. контрольор Димитър Кикьов благодари за поддръжката и съдействието и разясни, че компютърната техника ще улесни работата на инспекторите от Детска педагогическа стая и оперативните служащи.
По време на срещата Стефан Радев акцентира, че се обмисля надграждането на система за видеонаблюдение с надзорен център в постройката на Община Сливен, както и монтирането на камери с лицево различаване на основни места в града.
Обсъдена беше и опцията за консолидиране на системите за видеонаблюдение на всички учебни заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР