Със спортни турнири полицаите от Врачанско отбелязаха професионалния си празник,

...
Със спортни турнири полицаите от Врачанско отбелязаха професионалния си празник,
Коментари Харесай

Полицаите от Врачанско отбелязаха със спортни прояви професионалния си празник /снимки/

Със спортни шампионати служителите на реда от Врачанско означиха професионалния си празник, който се празнува на 5 юли.
Стрелците от полицейското ръководство на АЕЦ "Козлодуй " демонстрираха най-точен мерник в шампионата по спортна пукотевица за чиновници на Министерство на вътрешните работи. В отборната конкуренция шести се подредиха стрелците на Сектор "ПИП ", а пред тях командата от пандиза, като четвърти е вторият отбор на АЕЦ. Подгласници на първенците станаха двата отбора на полицейското ръководство във Враца.
Ивайло Флоров безапелационно завоюва първото място в самостоятелната пукотевица, следван от Николай Милушев и Румен Николов.
Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи стана първенец в шампионата по волейбол, откакто във финала първенците удариха с 3:1 гейма отборът на регионалната дирекция за противопожарна отбрана на популацията. Двата отбора стигнаха до борбата за купата след чисти победи от по 2:0. Дирекцията на Министерство на вътрешните работи мина през военните от формирования 54 990, а пожарникарите се оправиха с сектора в "Дъбника ".
Управлението на АЕЦ "Козлодуй " завоюва и шампионата по минифутбол, откакто на финала победи пожарната с 3:1. Отборът на пандиза пък се подреди трети след експресивен триумф с 6:2 над служителите на реда от районното ръководство в Козлодуй.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР