Със спиращи дъха хип-хоп изпълнения на румънския отбор започна първото

...
Със спиращи дъха хип-хоп изпълнения на румънския отбор започна първото
Коментари Харесай

София ърбан зона спорт 2019 стартира с голямо шоу

Със спиращи дъха хип-хоп осъществявания на румънския тим стартира първото издание на София ърбан зона спорт 2019. Северните ни съседи бяха част от стрийт феста в програмата на събитието. Момичетата и момчетата от Асоциация «Se Poate» (Възможно е) заслужиха най-вече овации и просто „ взривиха “ стотиците злители край сцената. Тази румънска неправителствена организация, основана от
младежи за младежи, провежда доста спортни събития, измежду тях и такива за хора с увреждания, където развиването и насърчаването на междукултурния продан измежду младeжите е съществена цел, в това число финансирана от дребните партньорства по стратегия „ Еразъм + СПОРТ “.
София Ърбан зона спорт 2019 посреща участниците от Асоциация “Se Poate ” като част от обмена на положителни практики и шерването на полезности в спорта, културата и образованието. „ Нашите планове са да споделяме пристрастеностите си към света и да учим всички по какъв начин да одобряват по едно и също време изкуство, просвета и спорт. Ние считаме, че това е подобрението, от което е нуждае обществото, “ сподели господин Даниел Еначеску, ръководител на Асоциацията и градски консултант в община Букурещ. Сред виртуозите на
сцената бяха известни млади румънски танцьори и артисти, обичани от румънските младежи и интензивно практикуващи улични спортове.

На нея по-късно се качи целият екип на Фондация „ София – европейска столица на спорта “, показан персонално от организационния секретар Анатоли Илиев, който откри Ърбан зоната и пожела триумф на участниците. „ София е прелестен град, в него можете да участвате в стотици интензивности и събития. От името на Столична община и персонално на кмета Йорданка Фандъкова ви поздравявам с „ Добре пристигнали в София “ и ви поисквам да изживеете едни незабравими 7 дни с Ърбан зона 2019, “ сподели още Илиев.

Веднага по-късно гостите бяха пленени от неотразимия глас на певицата Нели Петкова, която сътвори неповторима атмосфера със своите песни и умеене да наелектризира публиката. Кулминация в откриването на Ърбан зоната бе шоуто на националния тим по таекуондо, който показа част от осъществяването, с което завоюва орден на международното в Южна Корея преди две години. Те бяха дълго ааплодирани от наобиколилите сцената участници, представители на 12 страни от чужбина: Естония, Северна Македония, Сърбия, Англия, Румъния, Испания, Италия, Турция, Словения, Гърция, Португалия  и Словакия.

Днес Фестивалът на новите градски спортове и дисциплини продължава с шампионатите по канадска битка (дясна ръка) 17:00 – 18:30 ч., баскетбол 3х3 17:00 – 19:00 и йога 18:00 – 19:00 ч. Всички интензивности са в Княжеската градина против Софийския университет.  Подробности и стратегия можете да намерите на https://urbanzonebg.com, както и във Facebok страницата на Sofia2018 – Европейска столица на спорта..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР