Със специална церемония първа копка и тържествен водосвет фармацевтичната компания

...
Със специална церемония първа копка и тържествен водосвет фармацевтичната компания
Коментари Харесай

Мащабен проект стартира на 18 септември в с. Зидарово с церемония „първа копка

Със специфична гала „ първа копка " и церемониален водосвет фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и производителят Тера Фармасютикъл сложиха символичното начало на капиталовия план „ Ведра Ленд " за над 40 млн. лева в село Зидарово, община Созопол. Събитието, което се състоя на 18 септември от 10:00, беше почетено и от Тихомир Янакиев, кмет на Община Созопол, както и от сътрудници на компаниите-инвеститорите.

„ За нас е привилегия вие да сте част от община Созопол и да развивате този прелестен регион. Искам да ви благодаря, че сте избрали точно село Зидарово, община Созопол за вашата инвестиция. Комплексността й ще докара до висока добавена стойност както за общината и село Зидарово, по този начин и за целия район ", разяснява господин Янакиев по време на формалната част.

„ Мисията ни постоянно е била обвързвана с това хората да бъдат дефинитивно здрави, щастливи и с положително качество на живот " – показа госпожа Петрова от Ведра. „ Открай време село Зидарово е известно със своето чудотворно за здравето аязмо с лековита вода и през днешния ден ние сме горди да сложим началото на план, който ще отпразнува това неповторимо завещание и ще продължи традициите в грижите за здравето с взор към бъдещето. "

" Зидарово е било също по този начин илюлка на възрожденското предприемачество, защото еродно място на Александър Георгиев-Коджакафалията–скромен, работлив и щедърбългарски бизнесмен, който е един отнай-големитеблагодетели в историята на Бургас и България. " – споделя още госпожа Петрова. „ Той едарил над 100 млн. левана община Бургаси за нас също ще бъде чест да продължим задачата му и да допринесем за развиването на региона. " Построяването на завода на Тера Фармасютикъл, а в бъдеще и на стопанския и научно-туристически комплекс „ Ведра Ленд ", сигурно ще утвърди района на Созопол и Бургас като образец за привличане на вложения от одобрени компании със модерни индустриални технологии.

Построяването на завода на Тера Фармасютикъл, а в бъдеще и на стопанския и научно-туристически комплекс „ Ведра Ленд ", сигурно ще утвърди района на Созопол и Бургас като образец за привличане на вложения от одобрени компании със модерни индустриални технологии.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР