Със солидна охрана и луксозен черен джип Мерцедес GL преди

...
Със солидна охрана и луксозен черен джип Мерцедес GL преди
Коментари Харесай

Извънредно от Слънчев бряг: Божо Кравата хвърли ръкавицата на Митьо Очите? Завърна се с брониран Мерцедес и солидна охрана

Със солидна защита и първокласен черен джип Мерцедес GL преди минути в Слънчев бряг се завърна страховитият необут Божидар Кузманов-Кравата. Той от 30-ина минути е в региона на ресторант " 4you ", където преди година стана престрелката на бандата му с тази на Митьо Очите, твърди Флагман.бг.

Кузманов бе освободен в понеделник от Специализирания углавен съд. Последните месеци той бе под домакински арест, и откакто мярката му бе променена в подписка се смяташе се, че незабавно ще се върне в Слънчев бряг. Това обаче не се случи. По-всяка възможност, с цел да се погрижи оптимално за сигурността си.

Кравата е заменил остарелия си джип Порше Кайен с бронираният джип GL е най-голям клас, а за сигурността му се грижат трима гардове, които не са момчета събрани от фитнеса в Пазардик или Самоков, а безспорни експерти.

„ Ясно е, че хвърля ръкавицата на Митьо Очите. Да се появи толкоз показно в курорта, е знаково и демонстрира, че няма да отстъпи”, разясняват хора от ъндърграунда.

Кузманов изглеждал доста убеден и спокоен, споделиха хора, които са го видели довечера в Слънчев бряг. От туристическия бизнес се надяват да не се стигне до нови осъществяване и това лято, тъй като това ще се отрази доста неприятно на имиджа на българския туризъм.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР