Със солиден метален корпус, този суич предлага 16 високоскорстни порта

...
Със солиден метален корпус, този суич предлага 16 високоскорстни порта
Коментари Харесай

Tenda TEG1016D – достъпен ъпгрейд на мрежата до Gigabit Ethernet

Със стабилен железен корпус, този суич предлага 16 високоскорстни врата за елементарно разширение и ускорение на локалната мрежа

Tenda TEG1016D е елементарен за потребление, plug and play ” суич с 16 врата 10/100/1000Mbps

Гигабитовите местни мрежи към този момент са нещо всекидневно за актуалния офис, а фирмите, които към момента употребяват морално остаряло 10/ 100Mbps съоръжение, могат елементарно и на допустима цена да преминат към по-високата скорост. 16- портовият суич Tenda TEG1016D се явява точно такова налично решение за разширение или ъпгрейд на локалната мрежа до Gigabit Ethernet.

Поместен в стабилен 11-инчов железен корпус, Tenda 16-port Gigabit Ethernet Switch може да се сложи комфортно на всяка плоска повърхнина, заемайки дребна повърхност на работния плот, или да се инсталира в мрежовия долап (рак) посредством включените в комплекта съоръжения. Устройството е устойчиво и крепко като структура, в присъщите за Tenda дизайн и цветове.



TEG1016D е неуправляем суич с 16 врата 10/100/1000Mbps, който предлага опростено решение за разширение или ъпгрейд на локалната мрежа, като резултатът е доста повишение на скоростта по съществуващите Cat.5 кабели, без непостижимо натоварване на бюджета – устройството коства към 135 лева с Данък добавена стойност на българския пазар.

С потенциал на комутиране от 32Gbps, моделът поддържа 2000Mbps на порт при цялостен дуплекс за безпроблемно прекачване в мрежата на огромни файлове, изображения и стрийминг на видео – за потребностите на разнообразни приложения, включително мултимедия, VoIP, видеоконференции и в частност – игри, когато суичът се употребява за развлекателни цели.

TEG1016D употребява „ store-and-forwarding ” скица на комутиране, т.е. ревизира целостта на получените пакети, преди да ги пренасочи към крайната дестинация. 16-те RJ45 врата поддържат „ аutonegotiation ” механизъм, при който обвързваните Ethernet устройства избират сами най-оптималните параметри за предаване на данни, включително скорост, дуплекс режим и така нататък

В суича е интегрирана 8K MAC адресна таблица. Вградената технология за „ non-blocking ” комутиране значи, че TEG1016D има потенциал да поддържа оптималната пропускателна дарба по едно и също време на всички портове. В допълнение, мрежовото устройство разполага с професионална отбрана против мълнии – 6kV на всеки от 16-те врата, която следва да подсигурява надеждната работа на суича, включително при потребление в сюжети за видеонаблюдение.

Tenda TEG1016D e относително плътно устройство с размери 28×17,9×4,4 см, което може да работи със захранващо напрежение AC 100-240V и при оперативни температури от 0 до 40 градуса по Целзий, сложено на плоска повърхнина или в мрежов долап. Освен самия суич, комплектът на устройството включва съоръжения за монтиране в рак, захранващ кабел и управление за потребителя.

Производителят Tenda нарежда TEG1016D като елементарно за потребление (plug & play) и ценово налично решение за разширение или ъпгрейд на локалната мрежа в офиса до Gigabit Еthernet, както и за наблюдаване на сигурността посредством видеокамери, свързани към предпазения от мълнии суич. Моделът е изцяло наличен като цена (около 135 лева с ДДС) и за най-малките бизнеси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР