Със смяната на министър Нено Димов няма да се промени

...
Със смяната на министър Нено Димов няма да се промени
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов сменя гумите на автомобил, който не работи

Със промяната на министър Нено Димов няма да се промени нищо. Спряганите имена за негов заместител са политически назначения на съдружен сътрудник, с цел да се резервира ръководството. Борисов сменя гумите на автомобил, който не работи. Трябва да се смени моделът на ръководство. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на „ Тази заран “ по бТВ.

Тя попита: " Променя ли се нещо във връзка с ВиК бранша? 400 язовира са в предаварийно положение. Има язовири, на които 10 години никой не знае кой е притежателя. Моделът на ръководство е сгрешен. Сменят се единствено министри на съдружните сътрудници, само че не и на ГЕРБ. Отговорността, обаче е на премиера ", акцентира тя.

" Кризата с водата е голям, ще изгърмят и други градове след Перник. За 10 години институциите стопираха да работят. Цели системи гърмят една след друга. Задава се рецесия и в опазването на здравето. Политиката не е търговия. Не може, с цел да си купиш персоналното успокоение, да раздаваш пари и да отлагаш проблемите ", уточни Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР