Със смес от чесън, мед, орехи и лимон се лекуват

...
Със смес от чесън, мед, орехи и лимон се лекуват
Коментари Харесай

Смес от чесън, мед, орехи и лимон прави чудеса с тялото

Със примес от чесън, мед, орехи и лимон се лекуват такива заболявания като рак, хормонален дисбаланс, слаб имунитет и още редица рискови болести.

Чудодейна примес, в която има чесън, мед, орехи и лимон , може да помогне на десетки хора да решат своите здравословни проблеми. Създател на рецептата е известният наш врач и природолюбител проф. Мермерски. Сместа лекува такива рискови заболявания като хормонален дисбаланс, слаб имунитет и даже рак, в случай че се употребява всекидневно.

Лечебната рецепта се подготвя доста елементарно и може да бъде употребена дълго време, в случай че се съхранява при избрани условия, тъй че да можете да поддържате организма си в добра здравословна кондиция.

За примес от чесън, мед, орехи и лимон проф. Мермерски приказва от дълго време, само че в този момент напролет е най-подходящия миг да си извършите от нея. Трябват ви 15 хубави сочни лимона, 12 глави чесън, кг чист пчелен мед, половин кг орехови ядки и 100 грама покълнали пшенични семена.

Първо смелете 5 лимона дружно с кората, а по-късно и чесъна и орехите. Двете консистенции се смесват в по-голям съд. Другите 10 лимона се изстискват на сок и той се налива в съда с двете смеси. Слага се и житото и най-после меда като всичко се обърква доста добре.

Лечебната примес от чесън, мед, орехи и лимон се насипва с чисти и сухи буркани, които се затварят добре и се поставят в хладилника, където се съхраняват. Така сместа изчаква три дни до момента в който стане годна за консумация и получи целебната си мощност.
Приема се по 1-2 супени лъжици два пъти дневно, а в случай че имате някакво по-сериозно заболяване, може да удвоите приема.

С нея съгласно проф. Мермерски се лекуват редица заболявания и се поддържат естествени граници на кръвно налягани и холестерол. Сместа от чесън, мед, орехи и лимон е потребна също за сърдечно-съдовата система, ускорява имунитета, пречиства черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система, храносмилателния тракт и болестотворните бактерии в нея.

Със сместа от чесън, мед, орехи и лимон паметта се усъвършенства, защото рецептата пази от атеросклероза, инфаркт, инсулт, лекува подагра и топи раковите кафези и туморите. Не на последно място тази вълшебна примес от чесън, мед, орехи и лимон подмладява и дава сила, която ни е нужна в забързаното ни стресово всекидневие.

Автор: Слава Петрова, www.lechitel.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР