Със служебния кабинет президентът задава модел, който трябва да бъде

...
Със служебния кабинет президентът задава модел, който трябва да бъде
Коментари Харесай

Бабикян: Трябва политическа смелост, иначе на хората ще им омръзне от избори

„ Със служебния кабинет президентът задава модел, който би трябвало да бъде съзнателен и забелязан. Това е формула за непоклатимост и излаз от рецесията “. Това разяснява Арман Бабикян от обединението „ Изправи се! Мутри вън! “. И добави:
„ Кои ще се уплашат още веднъж и ще се държат девствено настрана, единствено и единствено да не бъдат упрекнати с еди-кого си в коалиция, това е въпрос на политическа храброст. Но в един миг на хората ще им омръзне непрестанно да вървят на избори и да виждат един и същи резултат “.
На въпрос - дали обединяването ще промени името си за предварителните избори на 11 юли, Бабикян отговори:
„ Важно е мутрите да не са във властта, по тази причина са в името на обединението. Дали нечие нежно ухо ще понесе благозвучието в наименованието на една коалиция, или неговото волско самообладание ще изтърпи мутрите във властта - това е право на избор на всеки “.
По думите му мутрите са се стреснали от сигналите в комисията по проверката и от данните за заемите, раздадени от Българската банка за развиване:
„ Те имат навика да се ориентират бързо - или да си купят нов тип успокоение с нов тип власт, само че в случай че видят, че не съумяват, тогава ще настъпи същинското комплициране “.
В предаването „ Нещо повече “ Бабикян добави:
„ Нашата цел във връзка с прокуратурата е същата като от предишното лято. Нашият взор не е просто върху персоната Гешев. За нас центърът на казуса е промяната в прокуратурата и премахването на системата „ Вишински “, тъй че прокуратурата да заеме задоволително хоризонтално и почтено мястото си, надалеч от другите управляващи, и да няма Крал Слънце... Прокуратурата не може да действа симетрично на това кой е в изпълнителната власт, това е базов недостатък “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР