Със слънце ще започне днес денят в Западна България. Над

...
Със слънце ще започне днес денят в Западна България. Над
Коментари Харесай

Времето: Валежите спират, слънцето ще се покаже

Със слънце ще стартира през днешния ден денят в Западна България. Над Източна България преди обяд облачността ще е забележителна, в североизточните региони на обособени места към момента ще превалява дъжд. След обяд и там ще е без превалявания, облачността ще намалее до незначителна. В утринните часове ще духа най-вече сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабва и ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури последователно ще се покачат и ще бъдат сред 7° и 12°.

В планините ще е облачно, преди обяд в масивите от Западна България ще вали сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от северната четвърт, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - минус 4°.

По Черноморието преди обяд облачността ще е забележителна, след обяд ще понижава до незначителна. По северното Черноморие преди обяд ще превалява дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 11°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 29.02.2020 слънцето ще изгрее в 07:04 часа и ще залезе в 18:14 часа. Продължителност на деня 11:09 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР