Със скара и торта с ягоди ще гощава днес за

...
Със скара и торта с ягоди ще гощава днес за
Коментари Харесай

Д-р Иван Чомаков черпи със сливова за ЧРД

Със скара и торта с ягоди ще гощава през днешния ден за 65-ия си рожден ден доктор Иван Чомаков, изкарал на кметския пост два следващи мандата (1999 - 2007). Домашният сладкиш за главата на фамилията ще подготвят брачната половинка и щерка му. " И двете са доста положителни майсторки и хвърлят чоп кой да я прави ", смее се някогашният градоначалник, горделив със фамилията си. Той е астрален близнак с Патриарх Неофит, който също чества рожден ден през днешния ден.

Чомаков събира другари на вилата си в Белащица. За почерпка има от всичко - сливова ракия, узу, бяло вино, бира. Вече не сме от огромните пияници, майтапи се доктор Чомаков, за който се знае, че нито си пада по чашката, нито пуши. Анестезиологът е съумял да резервира отлична спортна фигура, без да върви на фитнес. Чувствам се като на 30 години, споделя ексградоначалникът и изяснява, че чувството за възрастта зависи от това по какъв начин възприемаш света, приятелите, фамилията. Мрачните хора по-бързо остаряват, разсъждава доктор Чомаков, който по темперамент е безвъзвратен оптимист.

За себе си споделя, че от една година е пенсионер и напълно се е отдал на децата. " Те ми пишат стратегия с какво да им оказвам помощ, до момента в който са на работа. На вилата окосявам тревата, подкастрям храстите, грижа се за цветята. Чета най-вече исторически книги и се веселя, че има доста хора, които ме помнят с положително ", разказва житието си някогашният кмет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР