Със скъпи съграждани се обърна към присъстващите в театъра президентът

...
Със скъпи съграждани се обърна към присъстващите в театъра президентът
Коментари Харесай

Бизнесът пита президента за скъпия ток

Със скъпи съграждани се обърна към присъстващите в театъра президентът Румен Радев. Той взе присъединяване в обичайния за Трифон Зарезан бизнес конгрес на Хасковската търговско- промишлена палата.

Председателят на ХТПП Янчо Янев е измежду най-активните в търсенето на нови контакти, както и на всички конгреси у нас и в чужбина, съобщи Радев. От сцената на театъра той прикани изпълнителната враст за повече бистрота и отчетност при публичните поръчки, отговори и на въпроси на предприемачи.

Смятате ли, че сме пазарна стопанска система, в случай че цената на електрическата енергия скочи без причина със 100 и даже 200 %, попита шеф на сдружение с експорт в 30 страни. България е приета за пазара стопанска система, само че в това време има административна тежет, която я заплашват. Така е и в енергетиката, която се опира на тактиката 2020, която завършва, а няма друга, отговори президентът. Той бе питан за еврозоната, а индийски гости- за Брегзит. Президентът приказва и за Съвета за стрататетгическо развиване, декрет за който се чака до дни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР