Със скандирания Оставка и затвор, Данче - позор започна днешният

...
Със скандирания Оставка и затвор, Данче - позор започна днешният
Коментари Харесай

Стотици скандират на протеста срещу Йорданка Фандъкова

Със викания " Оставка и затвор, Данче - срам " стартира днешният митинг на " Спаси София " пред  " Московска " 33. Искането на протестиращите е едно - оставка на кемта Йорданка Фандъкова.

" Протестът не е персонален на " Спаси София ", а на всички жители. Не споделяме, че нещо ще се промени, само че сигурно няма да се промени, в случай че стоим с ракийката у дома ", оповестиха уредниците.

" Не ние жителите, а вие давате 200 млн годишно, на вълци, орлета, с цел да тъне София в отпадъци. Не ние жителите, а вие издавате разрешителни за градеж на небостъргачи, погазвайки зелените площи ", обърна се Борис Бонев към представителите на общината.  " За 17 година дали ГЕРБ стопираха корупцията в общината? Дали ГЕРБ сряха " ремонта на ремонта в общината "? София може да бъде оня прелестен град, в който живеем и като ни идват посетители от чужбина, да не се чудим от кое място да ги прекараме, за да не видят " ремонта на ремонта ", продължи той.

Софтуерният консултант Христо Христов приказва за некачествените поправки на Графа, Шишман, Витошка, на жълтите павета. " Целият ни град се ръководи както се унищожават жълтите павета ", съобщи той.

" Достатъчно дълго търпяхме това безобразно отношение към нашите културни полезности, към нашия град, към унищожаването на неговия капацитет ", разяснява по-рано водачът на неправителствената организация Борис Бонев.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР