Със сирени вчера в Йордания бе оповестено началото на ограничителен

...
Със сирени вчера в Йордания бе оповестено началото на ограничителен
Коментари Харесай

В Йордания въведоха строги ограничения за придвижването на хора

Със сирени през вчерашния ден в Йордания бе оповестено началото на ограничаващ режим за напредване из страната с изключение на за неотложни потребности, съобщи Ройтерс.

Всеки, който нарушава режима за въздържане на разпространяването на ковид, предстои на наказване до една година затвор, разгласи армията. Полицейският час е за неустановен период.
Йордания е затворила границите си със Сирия, Ирак, Египет и Израел още от вторник. Заразените в кралството са към този момент 99 по данни от през вчерашния ден.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1829
Нидерландия избира колективен имунитет против ковид

От през днешния ден през идващите две седмици в Обединените арабски емирства е неразрешено хора да вървят на плажове, паркове, басейни и фитнес зали. През този интервал на заведенията за хранене и кафенетата е разрешено да работят до 20 на 100 от потенциала си и да обезпечат най-малко два разстояние сред клиентите.

Международно приетото държавно управление на Либия разгласи през вчерашния ден полицейски час от 18 ч. до 6 ч. сутринта. Засега в страната не е доказан случай на болест с ковид.

Правителството на Тунис отпуска 2,5 милиарда динара (850 млн. долара) за превъзмогването на икономическите и социалнте последствия от рецесията с ковид, разгласи през вчерашния ден министър председателят Елиес Фахфах. По думите му ще има отсрочване на изплащането на данъчни отговорности на дребните и междинните предприятия, отсрочване на заплащания по заеми за хората с ниски приходи и оказване на финансова помощ на бедните фамилии.

В Тунис има 60 доказани случая на болестта, която ще нанесе огромни вреди на туристическия бранш. Той обезпечава към една десета то Брутният вътрешен продукт на Тунис, уточни Ройтерс.

Мароканската самолетна компания "Роял еър Марок " спря от през вчерашния ден вътрешните полети до второ разпореждане. В кралството има 96 случая на болни със признаци на инфлуенца.

От през днешния ден в Кувейт е въведен полицейски час от 17 ч. до 4 ч. на идващия ден. Нарушителите може да получат присъди до три години затвор или санкционирани до 10 хиляди динара (32 157 долара). От четвъртък страната, в която има 176 инфектирани, на процедура се е изолирала от околния свят и е наложила най-строгите в района ограничения за възпирането на болестта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1829  Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци Китай инжектира първата ваксина против COVID-19 на доброволци  Младоженци си споделиха заветното Младоженци си споделиха заветното " Да " с защитни маски  Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час Заради неприятна дисциплинираност Сърбия стегна полицейския час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР