Със символична първа копка започна рехабилитацията и на улица „Граово“

...
Със символична първа копка започна рехабилитацията и на улица „Граово“
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска присъства на първата копка на ремонта на улица „Граово“

Със алегорична първа копка стартира рехабилитацията и на улица „ Граово “ в Перник. Церемонията почете претендентът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска, в чийто мандат беше направено проектирането и положени основите за нейното осъществяване.

Стойността на обекта е 850 000 лв. без Данък добавена стойност. Строителните действия плануват замяна на два остарели водопровода, цялостна замяна на настилката – с нови тротоари, нова отвесна и хоризонтална сигнализация. Докато тече ремонтът ще има краткотрайна организация на придвижването.



„ Започваме с водопроводите и продължаваме напред. Това е един от входовете на Перник. И се надявам при започване на април да имаме една нова улица “, съобщи зам.-кметът по строителството Владислав Караилиев.

Улицата е измежду най- натоварените в града, като по протежението й има 15 кръстовища, 5 входа и 4 паркинга. Съществуващата пътна настилката е компрометирана- с голям брой неравности и дупки, а на места- и слягане. В неприятно положение са и тротоарите. Ремонтът е належащ, по тази причина и обектът е включен в поименния лист за финансови разноски на община Перник за тази година.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР