Със символична първа копка кметът на Златоград Мирослав Янчев даде

...
Със символична първа копка кметът на Златоград Мирослав Янчев даде
Коментари Харесай

Проект за пътища на стойност над 5 млн. лв. стартира в Златоград

Със алегорична първа копка кметът на Златоград Мирослав Янчев даде старт на строително-монтажните работи за пътища по Програмата за развиване на селските региони.
Проектът „ Рехабилитация и реорганизация на общински път SМL 2109 /III 867/Златоград – Аламовци и общински път SМL 2100 /III 867, Мадан – Цацаровци/ - Страшимир – махала Боево и на оборудванията и принадлежностите към тях ”, в с. Страшимир и с. Аламовци е на обща стойност 5 286 964  лева без Данък добавена стойност.
Изпълнителна на СМР и за двата пътни сектора е компания „ Одесосстрой ” ООД  с шеф инж. Ангел Ушев. Строителен контрол на пътя за Страшимир ще се упражнява от „ Екоинженеринг ” ЕООД гр. Кърджали. Авторският контрол на двата обекта е ангажимент на „ Тобо-проджект ” ЕООД.
На общински път Златоград-Аламовци строителният контрол ще се извършва от Обединение „ Проект Златоград 2018 ”, оповестяват от общината.

В обръщението си към присъстващите кметът Янчев показа, че започват едни от най-важните обекти в община Златоград, тъй като с подобряването на качеството на инфраструктурата в обитаемоте места се обезпечава по-добър достъп на жителите й до здравни, просветителни и обществени услуги.
Градоначалникът благодари на всички, които са помогнали за този план и прикани локалното население да реализира цивилен надзор при осъществяването на строително-монтажните действия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР