Със силно емоционални думи, известната със сериозното си име на

...
Със силно емоционални думи, известната със сериозното си име на
Коментари Харесай

Известна юристка разказа за опит за изнасилване срещу нея и за недопустимо поведение на журналисти

Със мощно прочувствени думи, известната със сериозното си име на специалист в юридическите среди Валентина Каменарска описа в персоналния си профил във Фейсбук какво се случи през вчерашния ден (18 октомври) в късния следобяд в офиса ѝ.
Припомняме, че Каменарска е била нападната от мъж, който е бил неин клиент и който опитал да я изнасили. Освен ужаса от претърпяното обаче, юрист Каменарска приказва за станал прочут случай с екип на Bulgaria on Air, чиято камера е била счупена. По думите на Каменарска, публицистите са идвали в адвокатската фирма ѝ и са блъскали по вратата и прозорците. " Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало съгласно публицистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им. Това е. Близките ми са в потрес ", описа юристът.
По отношение на самото нахлуване Каменарска споделя следното: " Аз съм признателна,че съм жива, тъй като причинителят е носил нож, който аз популярност Богу не видях ". Тя показва и, че мъжът е идвал над 8 пъти преди този случай и в никакъв случай не е проявявал какъвто и да е намек за такова държание.
" При влизането в адвокатската фирма, ме сграбчи на ръце, при което започнах да викам. Никой, никой не се отзова, макар,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, само че никой не извика полиция, никой и по-късно не призна, че е чул нещо. Не, не съумя да ме изнасили.И да, беше 185 см. и голям мощен мъж. Не съумя, тъй като не стопирах да приказвам и приказвам, да задавам въпроси, доста, непрестанно и без да спирам. Не съумя да се концентрира в действието си, колкото и неуместно да звучи на човек, който не е участвал. Когато изненадващо започвах да викам за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не желаех да умра и не се съпротивлявах гневно. Мисля,че това ме избави ", гласи разказът на потърпевшата жена.

Каменарска стана изключително известна с обоснованата си позиция за какво повишаването на билета за еднократно пътешестване в градския превоз е нелегално.
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР